menu

Mediteren is voor iedereen.

Wat voor beeld heb jij bij mediteren? Hoort dat bij zweverige types of bij mensen die toch niets anders te doen hebben. Of bij monniken die hoog op een berg niets zitten te doen? Uiteraard hoort dit beeld ook bij mediteren. Dat ga ik dan niet ontkennen. Maar de meeste mensen die een stukje rust in meditatie hebben gevonden zijn zoals jij en ik. Gewone mensen dus. Ongeveer 10% van de Nederlandse bevolking mediteert regelmatig. Ze gaan er 2 keer per maand bewust voor zitten. Meditatie is een onderdeel van de mindfulness training. Maar ook als je geen mindfulness training hebt gevolgd kan meditatie een aangename routine in jouw leven gaan worden. Net zoals bv: douchen, een goed boek lezen of sporten.

DE MEESTE MENSEN DIE MEDITEREN WILLEN GRAAG EEN STUK RUST ERVAREN. Meditatie helpt je niet om tot rust te komen. Dat is een misverstand. Je mediteert om de rust te ontdekken die altijd al aanwezig is in jezelf. Rust is er altijd, alleen hebben we dat nog niet ontdekt. Kom eens naar een cursus mindfulness of kom naar de meditatie avonden en ontdek een andere dimensie van mediteren.

Op maandagavond 17 december is er een Lichtmeditatie. Heb je zin om in een sfeervolle omgeving 3 ontspannen lichtmeditaties te ondergaan? Je kunt eventueel een foto van iemand mee nemen waarvan jij vindt dat deze persoon wel wat extra licht kan gebruiken. Geef je dan snel op. Er is veel belangstelling voor.
Bijdrage €6,-  Op 17 december is er nog 1 plaats vrij. Er is nog een 2e avond op woensdag 19 december. Er zijn nog 2 plaatsen vrij.


5 MEDITATIE AVONDEN

Vanaf, datum nog niet bekent, kun je weer in een klein groepje komen mediteren in mijn praktijkruimte in Wormer. De avonden duren in totaal ongeveer 5 kwartier. Dit is inclusief na afloop van de meditaties een kopje thee. Uiteraard begeleid ik de meditaties. Wat jij hoeft te doen, is alleen maar genieten.

Kosten voor deze 5 avonden zijn €49,-

Wil je met een "eigen" groepje (minimaal 3 en maximaal 5 personen) 5x komen mediteren is dat mogelijk.
Samen kijken naar een ochtend of middag welke jullie het beste uitkomt. Bel gerust voor meer informatie.

Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.