menu

8 weekse Mindfulness training Individueel

Steeds meer mensen vinden de weg naar mijn praktijk voor een individuele training. Al in het begin van deze training zul je veel meer ontspannen zijn en bovendien minder stress ervaren. Je kunt je beter focussen zonder pieker en hinderlijke gedachtes. Naar problemen ga je anders leren kijken, waardoor je hier veel beter mee om kunt gaan. Het lijkt haast te mooi om waar te zijn. Maar dat is het niet! Dit is wat Mindfulness voor jou gaat betekenen door simpel weg aandacht te geven aan waar je mee bezig bent.

Het voordeel van een individuele training is dat je deze kunt laten aansluiten op jouw wensen, of wat er op dit moment in jouw leven aan de orde is en waar je graag aan wilt werken. De data’s en tijden gaan uiteraard in overleg. Het is wel wenselijk dat er iedere week een dag en tijdstip wordt gepland.

Tijdens 7 wekelijkse bijeenkomsten van 1,5 uur en elke dag thuis oefenen ga je ontdekken wat voor jouw werkt.  De 8e bijeenkomst is de stilte ochtend/middag. Deze ochtend of middag duurt ongeveer 3 uur. Een aantal oefeningen en meditaties welke je tijdens de training hebt geleerd worden nu in stilte gedaan.
Als afsluiting drinken we uitgebreid koffie/thee.  De kosten voor dit traject bedragen € 499,-

Het is ook mogelijk om deze training met 2 personen te volgen.
De bijdrage is €429,- p.p.s

Worden de kosten van de training vergoed door jouw werkgever, dan komt er nog 21% b.t.w. bij.

De prijs is inclusief:

  • Een persoonlijk intake gesprek, indien gewenst, van ongeveer een half uur.
  • Alle audio bestanden, per mail, waarop alle oefeningen uit deze training staan o.a: De  Bodyscan, yoga-oefeningen en diverse zit en ligmeditaties.
  • Het theorie/cursusboek ontvang je als e.boek, per mail
  • Je kunt er ook voor kiezen om alle audiobestanden, op een usb stick + het theorie/cursusboek als paperback te ontvangen, dan komt er nog €40,- extra bij.
  • 7 Bijeenkomsten van anderhalf uur, de 8ste en laatste bijeenkomst duurt ongeveer drie en half uur.
  • Je ontvangt tijdens de training elke week (per mail) een Reminder met interessante informatie en leuke weetjes over Mindfulness.

Gedurende 8 weken ga je op een ontspannen manier aan de gang met verschillende thema’s oa:  Automatische gedachten - Omgaan met tegenslagen – Ademhaling - Leven in het hier en nu – Acceptatie - Hoe ga ik beter om met stress - Hoe zorg ik goed voor mijzelf – Toepassen wat je hebt geleerd.

Specialisatie: Mindfulness in de Zaanstreek heeft zich gespecialiseerd in het geven van trainingen voor mensen met chronische pijnklachten. Deze training heeft 9 bijeenkomsten i.p.v. 8. De kosten zullen iets hoger zijn als bij een 8 weekse training. Er wordt o.a. gewerkt uit het boek Aandacht voor pijn van Vidyamala Burch.

Vanaf december 2017 is het mogelijk om de training helemaal op  je "eigen houtje" te volgen.
Je krijgt het studieboek + de audiobestanden, per mail opgestuurd.
Tijdens deze 8 weken maken we 2 telefonische afspraken voor een stukje coaching en het stellen van vragen. Deze gesprekken duren ongeveer 20 minuten. Kosten €99,-.

 

Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.