menu

8 weekse Mindfulness training Individueel

Steeds meer mensen vinden de weg naar mijn praktijk voor een individuele training. Een training die aangepast wordt op jouw situatie. Al in het begin van deze training zul je veel meer ontspannen zijn en bovendien minder stress ervaren. Je kunt je beter focussen zonder pieker en hinderlijke gedachtes. Naar problemen ga je anders leren kijken, waardoor je hier veel beter mee om kunt gaan. Het lijkt haast te mooi om waar te zijn. Maar dat is het niet! Dit is wat Mindfulness voor jou gaat betekenen door simpel weg aandacht te geven aan waar je mee bezig bent. Een stukje boeddhistische psychologie zal niet ontbreken. Je krijgt meer inzicht in de werking van de mind. En Inzicht heb je nodig om te kunnen begrijpen waarom je dingen onbewust doet.
Het voordeel van een individuele training is dat je deze kunt laten aansluiten op jouw wensen, of wat er op dit moment in jouw leven aan de orde is en waar je graag aan wilt werken. De data’s en tijden gaan uiteraard in overleg. Het is wel wenselijk dat er iedere week een dag en tijdstip wordt gepland.

Tijdens 7 wekelijkse bijeenkomsten van 1,5 uur en elke dag thuis oefenen ga je ontdekken wat voor jouw werkt.  De 8e bijeenkomst is de stilte ochtend/middag. Deze ochtend of middag duurt ongeveer 3 uur. Een aantal oefeningen en meditaties welke je tijdens de training hebt geleerd worden nu in stilte gedaan.
Als afsluiting drinken we uitgebreid koffie/thee.  De kosten voor dit traject bedragen € 499,- Dit is inclusief een telefonische intake. Elke week ontvang je per mail een leuke reminder over mindfulness. Voorafgaand aan de training ontvang je ook nog eens het volledige e-boekje over Mindful Kaizen. Leuk om alvast in "the mood" te komen. Tijdens de training volg je het "officiële" 8 weekse programma (mbsr). Als extra komt er een stukje Boeddhistische psychologie aanbod wat zeker een meerwaarde aan de training zal geven.
Ook is het mogelijk om te kiezen voor een individuele training op locatie. B.v. lekker ontspannen bij je thuis. Je betaalt €699,- Binnen Zaanstad betaal je geen reiskosten. Buiten Zaanstad is het €0,19 per kilometer. Is de reistijd, per auto, langer dan 15 minuten, komt er nog, per 10 minuten, €5,- bij. Dus je betaalt en de kilometer vergoeding en de extra reistijd.
Het is mogelijk om de training met 2 personen te volgen. Dit kan op locatie of in mijn praktijkruimte in Wormer. De bijdrage is €429,- p.p.s. Op locatie komt er nog €50,- p.p.s. bij + de eventuele reiskosten.
Worden de kosten van de training vergoed door jouw werkgever, dan komt er nog 21% b.t.w. bij. Dit geldt ook als je zzp'er bent. De training wordt over het algemeen niet vergoed door de zorgverzekering. Ook niet bij een aanvullend pakket.
De prijs is inclusief:
Een persoonlijk, telefonisch intake gesprek, indien gewenst, van ongeveer een half uur.
Alle audio bestanden, per mail, waarop alle oefeningen uit deze training staan o.a: De  Bodyscan, yoga-oefeningen en diverse zit en ligmeditaties.
Als je ervoor kiest om het cursus boek en de audiobestanden per mail te ontvangen, krijg je een eenmalige korting van €40,-
Je kunt er ook voor kiezen om alle audiobestanden, op een usb stick + het theorie/cursusboek als paperback te ontvangen. Dan geldt de korting van €40,- niet.
7 Bijeenkomsten van anderhalf uur, de 8ste en laatste bijeenkomst duurt ongeveer drie uur..
Je ontvangt tijdens de training elke week (per mail) een Reminder met interessante informatie en leuke weetjes over Mindfulness. En uiteraard blijf ik deze 8 weken beschikbaar voor je voor eventuele vragen of onduidelijkheden.
Gedurende 8 weken ga je op een ontspannen manier aan de gang met verschillende thema’s oa:  Automatische gedachten - Omgaan met tegenslagen – Ademhaling - Leven in het hier en nu – Acceptatie - Hoe ga ik beter om met stress - Hoe zorg ik goed voor mijzelf – Toepassen wat je hebt geleerd.

 

Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.