menu

Coaching

Coaching is een goeie ondersteuning in jouw proces.

Soms heb je net dat duwtje in de rug nodig. Soms heb je net wat handvatten nodig om jouw leven aangenamer te maken. Vaak is één sessie al genoeg voor een stukje inzicht in jouw situatie.
Het coachingstraject, bij persoonlijke veranderingsprocessen, is o.a. op basis van mindfulness en boeddhistische psychologie. Belangrijk is dat je inzicht gaat krijgen in jouw situatie. Inzicht is de weg naar verandering, vernieuwing en vrijheid. De verandering in jou is al aanwezig. Je hoeft het alleen maar toe te laten en daarbij ga ik jou ondersteunen.

Individueel coachings traject: Inmiddels zit mijn 2e jaar Boeddhistische psychologie erop. Ik heb voldoende "kennis" om volledig te gaan coaching op basis van de Boeddhistische psychologie. Graag wil ik jou daar kennis mee laten maken.
Tot en met eind juli betaal je voor een sessie van 1 uur slechts €25,-
Wil je 2 of 3 sessies, dan betaal je slechts €20,- per keer. De afspraken moeten vooraf ingepland zijn.
Ik begeleid ook mensen die aan hun laatste levensfase bezig zijn en hun dierbaren. Een stukje begeleiding in het stervensproces kan ontzettend veel rust geven.
Neem gerust contact op voor vrijblijvende aanvullende informatie. Dat kan telefonisch, via de mail, of desgewenst bij u thuis.

Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.