menu

WORKSHOP

Zowel particulier als voor bedrijven/organisaties.

Start datum / tijd
Locatie
Kosten
Beschikbaarheid

Is mindfulness stoffig? Echt niet!  Het lost de stof in jouw hoofd juist op!

Tijdens de workshop gaan we aan de gang met een stukje theorie. Maar ook met het ervaren wat mindfulness kan betekenen voor jou. Rust, ontspanning je gelukkig voelen, het komt allemaal aan bod. Over mindfulness is veel geschreven, je kunt er veel over lezen. Maar waar het uiteindelijk om gaat is het toepassen. En dat leer je niet uit een boek. Wat je wel gaat leren is dat "niets doen" essentieël is bij Mindfulness. Ook oefenen we met de bewuste ademhaling en aandachtig zijn.

Als bedrijf of organisatie kun je kiezen voor een workshop online. De kosten voor anderhalf uur zijn €250,-. Dit is inclusief voorbereidingstijd en desgewenst mag je, kosteloos, gebruik maken van mijn online beveiligd cisco webex systeem. Er kunnen maximaal 20 mensen per keer mee doen. Een workshop op maat voor jouw bedrijf kan ook. Neem gerust contact op voor de de mogelijkheden.

In mijn praktijk: De workshop duurt ongeveer anderhalf uur voor 1 of 2 personen. In een groepje vanaf 3 tot maximaal 6 personen zijn we ongeveer 2 uur bezig. Uiteraard geef ik deze workshop ook op locatie.

Kosten:
1 persoon:          €70,-
2 personen        €40 per persoon.
3 - 6 personen   €35,- per persoon.

Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.