menu

MINDFULNESS VIP TRAINING VAN 3 MAANDEN - Individueel

Een uitgebreide VIP training waarbij alle aandacht uitgaat naar jou.
Hoeveel is jou een stressloos leven waard?

Al in het begin van deze training zul je veel meer ontspannen zijn en bovendien minder stress ervaren. Je kunt je beter focussen zonder pieker en hinderlijke gedachtes. Naar problemen ga je anders leren kijken, waardoor je hier veel beter mee om kunt gaan, je werkt effectiever, slaapt beter en gaat lekkerder in je vel zitten. Het lijkt haast te mooi om waar te zijn. Maar dat is het niet!  Dit is wat Mindfulness voor jou gaat betekenen. Bovendien zal een stukje boeddhistische psychologie niet ontbreken. Je krijgt inzicht in jouw eigen situatie.
De inhoud van deze individuele Vip training:

Intake gesprek van 30 minuten.
8 wekelijkse Mindfulness trainings bijeenkomsten van 1 ½ per keer. Tijdens deze weken ga je elke dag aan de gang met thuis oefeningen. De 8ste en laatste bijeenkomst duurt ongeveer 3 uur.  We sluiten af met koffie/thee en gebak!
Een Mindful ontspanningsmassage van 1 uur+ een voor en na gesprek.
7x, één keer per week een reminder.
Na 8 weken ontvang je gedurende 2x per week een mindfulness appje. Als reminder.
1 Coachings/motivatiegesprek van een uur, na ongeveer 10 weken.
Een terugkomsessie na 3 maanden van 1 ½ u, met “oude” en nieuwe oefeningen.

Alle afspraken voor deze 3 maanden worden uiteraard in overleg, van te voren ingepland
Jouw bijdrage is €875,- 
Reacties deelnemers:
MARJOLEIN, na een burnout vorig jaar ben ik in januari 2017 gestart met de individuele training.
Ik ben positief verbijsterd over het resultaat. Gaande weg de training voelde ik steeds meer rust en ontspanning. De oefeningen gingen mij goed af en ook het mediteren heeft mij enorm geholpen in het proces naar "genezing". De mindful ontspanningsmassage was voor mij een eye-opener. Heel bizonder.
Kortom; ik ben weer volop aan het werk en voel nu heel goed wanneer ik een stapje terug moet doen. Ik ga niet meer over mijn grenzen heen. Een training met een lach en af en toe een traan. De wijze waarop Mirjam deze training geeft is no nonsens, met humor en zeer ter zake kundig. Ik beveel deze training dan ook van harte aan. Begin januari 2019 ben ik gestart met het Mindfulness ABC. Elke week ontvang ik een reminder, en dat een half jaar lang. Voor de prijs hoef je het niet te laten.
Zie link Karma Kickstart.
FRED: Vorig jaar heb ik de Vip training gevolgd op aanraden van mijn werkgever. Wat was ik sceptisch. Maar ik besloot het wel een kans te geven. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Als nuchtere "fries"  ben ik na de training blijven mediteren. Ik mis het zelfs als ik een paar dagen oversla. Mijn leven staat weer op de rails en ik zit in een positieve drive. Gewoon doen, niet twijfelen.
Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.