menu

8 weekse mindfulness training.

Leer om op een andere manier om te gaan met stress. Leer anders omgaan met piekeren en leer anders omgaan met jezelf. Ervaar meer stabiliteit in jouw leven. Krijg meer inzicht in jezelf. En leer ook dat je geluk niet kunt vasthouden.

Tijdens de Mindfulness training leer je technieken om je hoofd er helemaal bij te houden. Dus minder malen in je hoofd en meer in het moment leven. Een stuk Boeddhistische psychologie zal niet ontbreken. Tijdens 8 wekelijkse bijeenkomsten van ruim 2 uur en elke dag thuis oefenen ga je ontdekken wat voor jouw werkt. De 8e bijeenkomst is de stilte dag. Deze dag duurt ongeveer 3 en half uur en na afloop koffie met gebak!. Alle oefeningen en meditaties welke je tijdens de training hebt geleerd worden nu in stilte gedaan. Na ongeveer 8 weken wordt er in onderling overleg een terugkom /ochtend/middag of avond gepland. De training is dan ook een absolute aanrader als je de kwaliteit van je leven wilt veranderen. Veel mensen denken dat mindfulness heel zweverig is. Als er één training heel "aards" is, dan is het wel mindfulness. Het houdt je letterlijk met beide voeten op de grond.

Elke bijeenkomst staat er een thema centraal. We gaan het hebben over de automatische piloot en ook over hoe het komt dat je steeds tegen dezelfde dingen(obstakels) aanloopt. Hoe het komt dat je zo vaak oordeelt over jezelf maar ook over een ander. Uiteindelijk zul je gaandeweg de training een stukje inzicht gaan ervaren in jouw situatie. Een Mindfulness training is een waardevol kado aan jezelf. 

Voorafgaand aan de training ontvang je het volledige e-boekje over Mindful Kaizen. Leuk om alvast in "the mood" te komen. Mindfulness zoals het  Je gaat nog meer begrijpen waarom je doet zoals je altijd doet.En waarom dit niet zo eenvoudig is om het te veranderen.  Gedurende de training ontvang je elke week een reminder over mindfulness. 6 weken na het afronden van de training wordt er nog een terugkom uurtje gepland.

Het minimum aantal deelnemers voor de 8 weekse training is 6 en het maximum is 10. Ook zijn er mogelijkheden om de training privé te volgen of met z'n tweeën.  Alle trainingen worden gegeven in mijn eigen praktijkruimte in Wormer of in een yogastudio in de Zaanstreek. De ruimte waar de training gegeven wordt is afhankelijk van het aantal deelnemers. De training kan ook incompany.
Het is mogelijk om zelf met een eigen groepje de training te volgen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Jouw investering voor het totale 8 weekse mindfulness pakket in een groep is €349,- Je ontvangt al het studie materiaal per mail.
Individueel: €559,-
2 personen: €349,- p.p.s.
Vip:                 €875,-
Skype:           €299,- 7 sessies van 5 kwartier, 1 sessie van 2 uur. 

Voor degene die via het bedrijf Holland Fit komen, gelden andere bedragen.


Start datum / tijd
Locatie
Kosten
Beschikbaarheid

Vergoeding:
- Tegenwoordig zijn werkgevers steeds vaker bereid om de kosten (mee) te betalen. Het beperken of voorkomen van ziekteverzuim/arbeidsongeschiktheid levert het bedrijf immers voordeel op. Een  ziektedag kost een werkgever gemiddeld €350,- Informeer bij jouw eigen werkgever naar de mogelijkheden.
- Soms wordt een training vergoed via de PGB.
- Als ZZP'r is het mogelijk om de kosten van deze training op te voeren bij de belasting. Je dient zelf zo nodig navraag te doen bij jouw belastingadviseur.

Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.