menu

Mirjam Everhard

Mijn naam is Mirjam Everhard, ik ben geboren in 1960. Sinds 1994 ben ik gediplomeerd Biodynamisch Massage Therapeut. Dit is een 3 jarige post-hbo-opleiding welke valt onder de paramedische sector. In 1995 ben ik dan ook gestart met mijn eigen praktijk in Zaanstad (Koog aan de Zaan).Vanaf juli 2015 is mijn praktijk verhuisd naar Wormer(Wormerland). Aan de Academie voor Spirituele Integratie in Krommenie heb ik in 1999 mijn diploma Spiritueel begeleidster gehaald. Verder heb ik nog diverse cursussen gevolgd met betrekking tot mijn eigen ontwikkeling. In juli 2013 heb ik de opleiding (MBCT) voor Mindfulnesstrainer/therapeut met goed gevolg afgerond. Uiteraard houd ik alle ontwikkelingen op het gebied van Mindfulness nauwlettend in de gaten. Sinds maart 2020 werk ik samen met
Holland Fit
.

Verder geef ik 1 op 1 sessies in warm water. 10 jaar lang heb ik (parttime)gewerkt als gespecialiseerd zwemonderwijzer in zwembad ZaanGolf. Daar heb ik destijds, samen met een collega, het Aquarelax opgestart.

De 3 jarige opleiding Toegepaste Boeddhistische Psychologie, die ik volg, zit momenteel in de afrondingsfase. Door de corona heeft deze wat vertraging opgelopen. Het is een mooie opleiding die zeer goed aansluit bij mijn werkzaamheden. Verder hou ik van wandelen, en zwemmen en ik lees graag. Kortom werken in mijn praktijk is gevarieerd en geeft mij veel voldoening.


Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.