menu

Mirjam Everhard

Mijn naam is Mirjam Everhard, getrouwd en samen hebben wij 2 zoons en 2 schoondochters. En inmiddels een kleinzoon. Ik begeleid jou graag op het pad van mindfulness/mindlessness. Mindfulness trainingen geven is al lang een passie van mij. Ik heb zelf ervaren wat een positief effect dit heeft. Het gaf mij een stuk bewustwording. Ik wilde hier veel meer van weten en ben mij gaan verdiepen in de boeddhistische psychologie. Mindfulness komt oorspronkelijk uit het Boeddhisme. Het gaf mij inzicht in mijzelf maar ook in de ander. Tijdens mijn coachingsessies, en ook tijdens de trainingen die ik geef, wordt er gehuild er wordt gelachen en wat humor zal zeker niet ontbreken. De verandering zit in jezelf en ik kan jou daarbij ondersteunen.

Sinds 1994 ben ik gediplomeerd Biodynamisch Massage Therapeut. Dit is een 3 jarige post-hbo-opleiding welke valt onder de paramedische sector. In 1995 ben ik dan ook gestart met mijn eigen praktijk in Zaanstad, momenteel woon en werk ik in Wormer. In 2013 ben ik begonnen met het geven van mindfulness trainingen. In januari 2021 heb ik de 3 jarige opleiding toegepaste Boeddhistische psychologie met goed gevolg afgerond bij: Mind Only. Een geweldige opleiding die mij mooie inzichten heeft gegeven. In juli 2022 ga ik een retraite volgen in Frankrijk. 'Rustend in de Leegte.' Dit is een intensieve training tot onzichtbare kloosterling. No Word Zen
Ik kijk daar ontzettend naar uit.

Afgelopen periode heb ik een cursus empatisch luisteren en mindfulness en interbeing gevolgd. Het zijn 2 mooie cursussen die zeker een aanvulling zijn op mijn werkzaamheden. Ook ben ik werkzaam als vrijwilliger bij Mind Only  daar ben ik o.a coördinator bij de empatisch luisterlijn. Verder ben ik werkzaam als vrijwilliger rouw en verlies bij Humanitas. Ik zwem, wandel, fiets en lees graag. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van een boek over inspecteur Holländska.

Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.