menu

Mijn boek in wording.

Inspecteur Holländska.

Momenteel is de ruwe versie van mijn eerste thriller af. Schrijven is altijd al een passie van mij geweest. Op de één of andere manier is hier weinig van gekomen, tot vorig jaar. Nadat ik twee schrijfcursussen bij schrijfdocent en schrijfster Bettina Drion heb gevolgd, werd het tijd voor de volgende stap; het schrijven van een boek.

De 32 jarige Nederlands/Zweedse Maja Hove woont en werkt al 5 jaar in de Zweedse plaats Neläs als politie-agent. Ze heeft het hier enorm naar haar zin. Onverwacht krijgt ze de leiding over een vermissing van een Same-vrouw in het hoge noorden. Het blijkt niet om zomaar een verdwijning te gaan, want een paar dagen na haar komst wordt er een dubbele moord gepleegd. Samen met haar collega's Lena en Johan werkt zij aan deze uiterst gecompliceerde zaak. Later komt oud commando Valdemar het team versterken. Het slot is zeer verrassend en zal een onverwachte wending gaan krijgen. Het manuscript is inmiddels geredigeerd en begin september worden de puntjes op de I gezet. Daarna is het klaar om aan te bieden bij uitgevers.

Zoals sommige van jullie wel weten is mijn liefde voor Zweden groot. Mijn eerste kennismaking met dit mooie land was in 1980, tijdens een fietsvakantie. Sindsdien ben ik er bijna elk jaar wel een aantal weken te vinden. De thriller is fictie, alhoewel het plaatsje Neläs, waar Maja woont en werkt, gebaseerd is op een plaats waar ik al jaren met enige regelmaat naar toe ga. En ik kan je al verklappen dat er een vervolg thriller op het programma staat. Deze speelt zich af in Zweden en Nederland. Seljo, de opa van Maja, gaat hier ook een rol in spelen.
Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.