menu

Mediteren is voor iedereen.

Vind jij mediteren suf? Kom dan eens ervaren wat mediteren werkelijk voor jou kan gaan betekenen.

Wat voor beeld heb jij bij mediteren? Hoort dat bij zweverige types of bij mensen die toch niets anders te doen hebben. Of bij monniken die hoog op een berg niets zitten te doen? Uiteraard hoort dit beeld ook bij mediteren. Dat ga ik dan niet ontkennen. Maar de meeste mensen die een stukje rust in meditatie hebben gevonden zijn zoals jij en ik. Gewone mensen dus. Ongeveer 10% van de Nederlandse bevolking mediteert regelmatig. Ze gaan er 2 keer per maand bewust voor zitten.  Meditatie kan een routine worden in jouw dagelijks leven. Net zoals bv: douchen, een goed boek lezen of sporten.

                                                     ------------------------------------

Meditatie training:

Tijdens de training komen er verschillende onderwerpen aan de orde. Je kunt hierbij denken aan; waarom overkomt mij zo vaak hetzelfde, hoe kan het toch dat ik steeds maar dezelfde gedachtes heb die mij belemmeren. Het is een relaxte training, met korte opdrachten, een stukje humor, en vooral ook een stukje inzicht. Dat is de kracht van meditatie! De meditatie training is een andere training dan de mindfulness training.


Er zullen meditaties aan de orde komen van Thich Nhat Hahn(1926). Hij is monnik, zenleraar en schrijver. Hij woonde ruim 20 jaar in ballingschap in Frankrijk, waar hij het meditatiecentrum 'Plumvillage' oprichtte. Momenteel woont hij weer in zijn geliefde Vietnam, waar hij zijn laatste levensfase doorbrengt.

De training bestaat uit 8 lessen van 1 ½ uur. Helaas kan ik op dit moment geen groepstrainingen geven in mijn eigen praktijk. Voor de anderhalve meter afstand, is mijn praktijkruimte te klein.
Het is wel mogelijk om de training met 2 personen te volgen.

De kosten zijn €199,- p.p.s. Dit is inclusief 8 meditatie bijeenkomsten, studie materiaal (dit krijg je elke keer per mail opgestuurd). Dit bestaat uit een stukje theorie en verschillende meditaties. Dit alles om lekker in de flow te blijven. Zo ga je op een ontspannen manier ervaren wat meditatie voor jou gaat betekenen. Deze training is ook voor mensen die geen of weinig meditatie ervaring hebben.

Het is mogelijk om zelf met een groepje van 4 of 5 personen deze training te komen volgen. Data's en tijden gaan in overleg. Deze training kan ook online!

De training is ook individueel te volgen. Je bent dan ruim 1 uur bezig.

Data's en tijden gaan in overleg. De kosten voor de individuele training zijn €349,- Voor degene die via het Holland Fit progamma de training volgt gelden andere prijzen. Holland Fit

Deze training kan ook online.

Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.