menu

8 weekse Mindfulness training Individueel

Steeds meer mensen vinden de weg naar mijn praktijk voor een individuele training. Een training die aangepast wordt op jouw situatie. Al in het begin van deze training zul je veel meer ontspannen zijn en bovendien minder stress ervaren. Je kunt je beter focussen en merkt jouw pieker gedachtes beter op. Naar problemen ga je anders leren kijken, waardoor je hier veel beter mee om kunt gaan. Dit is wat Mindfulness voor jou gaat betekenen door simpel weg aandacht te geven aan waar je mee bezig bent. Een stukje boeddhistische psychologie zal niet ontbreken. Je krijgt meer inzicht in de werking van de mind. En Inzicht heb je nodig om te kunnen begrijpen waarom je dingen onbewust doet.

Het voordeel van een individuele training is dat je deze kunt laten aansluiten op jouw wensen, of wat er op dit moment in jouw leven aan de orde is en waar je graag aan wilt werken. De data’s en tijden gaan uiteraard in overleg. Het is wel wenselijk dat er iedere week een dag en tijdstip wordt gepland.

Tijdens 7 wekelijkse bijeenkomsten van 5 tot 6 kwartier en elke dag thuis oefenen ga je ontdekken wat voor jouw werkt.  De 8e bijeenkomst is de stilte ochtend/middag. Deze ochtend of middag duurt ongeveer 3 uur. Een aantal oefeningen en meditaties welke je tijdens de training hebt geleerd worden nu in stilte gedaan.
Als afsluiting drinken we uitgebreid koffie/thee.   De training is is inclusief een telefonische of persoonlijke intake. Elke week ontvang je per mail een leuke reminder over mindfulness. Voorafgaand aan de training ontvang je ook nog eens het volledige e-boekje over Mindful Kaizen. Leuk om alvast in "the mood" te komen.Als extra komt er een stukje Boeddhistische psychologie aanbod wat zeker een meerwaarde aan de training zal geven.
Na afloop van de training plannen we nog een keer een terugkom ochtend/middag van ongeveer een uur.
Kosten voor de gehele training zijn €559,-

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een individuele training op locatie. B.v. lekker ontspannen bij je thuis op de bank.

Het is mogelijk om de training met 2 personen te volgen. Dit kan op locatie of in mijn praktijkruimte in Wormer. De bijdrage is €329,- p.p.s. Op locatie komt er nog €50,- p.p.s. bij + de eventuele reiskosten.

De prijs is inclusief:
Een persoonlijk, telefonisch intake gesprek, indien gewenst, van ongeveer een half uur.
Alle audio bestanden, per mail, waarop alle oefeningen uit deze training staan o.a: De  Bodyscan, yoga-oefeningen en diverse zit en ligmeditaties.

Je ontvangt tijdens de training elke week (per mail) een Reminder met interessante informatie en leuke weetjes over Mindfulness. En uiteraard blijf ik deze 8 weken beschikbaar voor je voor eventuele vragen of onduidelijkheden.

Gedurende 8 weken ga je op een ontspannen manier aan de gang met verschillende thema’s oa:  Automatische gedachten - Omgaan met tegenslagen – Ademhaling - Leven in aandacht – Acceptatie - Hoe ga ik beter om met stress - Hoe zorg ik goed voor mijzelf – Toepassen wat je hebt geleerd.

 

Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.