menu

Meditatie/mindfulness cursus

4 weekse meditatie/mindfulness cursus

Start datum / tijd
Locatie
Kosten
Beschikbaarheid


Deze 4 weekse cursus leert jouw de basis beginselen van Mediteren en Mindfulness.
Hoe vaak dwalen we niet af met onze gedachten? Je bent aan het lunchen en voor je het weet schieten je gedachtes alle kanten op. 'je afspraak met de tandarts, de boodschappen die je nog moet doen, de kinderen die op tijd uit school opgehaald moeten worden, etc.' En voor je het weet is je lunch op, zonder dat je in de gaten hebt gehad. Geen wonder dat je aan het eind van de dag zo moe bent. We hebben gemiddeld 60.000 gedachtes per dag! En vaak zijn deze gedachtes automatisch. De ene gedachte roept de andere op en ga zo maar door.
Tijdens deze leuke cursus ga je leren hoe je je aandacht houdt bij waar je mee bezig bent. Het is niet zo dat je tijdens het mediteren geen gedachten meer "mag" hebben. Gedachten zijn er altijd. Je merkt jouw gedachtes op, maar kan er voor kiezen om hier niet in mee te gaan. Hetzelfde geldt ook voor gevoelens, oordelen, noem maar op.

Gaandeweg de cursus ga je ontdekken en ervaren wat meditatie/mindfulness voor jou gaat betekenen.

De kosten voor een groepje van 2, 3 of 4 personen zijn €399,- (per groep).
Afspraken worden in overleg ingepland. Mijn advies is elke week of om de week. Zo blijf je lekker in de meditatie flow. Per bijeenkomst zijn jullie ongeveer 2 uur bezig. Helaas is het nog niet mogelijk om groepjes met 3 of 4 personen te ontvangen in mijn praktijkruimte i.v.m. de 1,5 meter afstand.

Je kunt ook voor het individuele traject kiezen. Je bent dan 5 kwartier per keer bezig. De kosten zijn €219,- Afspraken gaan in onderling overleg.

Laat je verrassen door het effect van deze cursus. En ervaar een stuk ontspanning.

Voor mensen die via het bedrijf Holland Fit komen, gelden andere bedragen.

Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.