menu

Coaching op basis van toegepaste Boeddhistische psychologie.

Coaching is een mooie ondersteuning in jouw proces. Voorlopig alleen online, of lekker buiten in de natuur.

Soms heb je net dat duwtje in de rug nodig. Soms heb je net wat handvatten nodig om jouw leven aangenamer te maken. Vaak is één sessie al genoeg voor een stukje inzicht in jouw situatie.
Het coachingstraject, bij persoonlijke veranderingsprocessen, is o.a. op basis van mindfulness. Belangrijk is dat je inzicht gaat krijgen in jouw situatie. Inzicht is de weg naar verandering, vernieuwing en vrijheid. De verandering in jou is al aanwezig. Je hoeft het alleen maar toe te laten. En bij het toelaten ga ik jou ondersteunen.

Twijfel je of een coaching- traject iets voor jou kan betekenen, dan kan je ook voor een éénmalige, kosteloze kennismaking, kiezen. Dit gesprek is online en duurt 30 minuten.
Een wijs leraar zegt: "Als je niet meer tegen de pijn vecht, dan komt er rust". Tijdens coaching gesprekken ga je dit daadwerkelijk ervaren.
Jij als mens staat centraal, het gaat alleen maar om jou en ik ga je daarbij ondersteunen op een hele mooie manier, vanuit verbinding en gelijkwaardigheid.

Wil
je graag een kortdurend traject, dan betaal je voor 4 sessies van 60 minuten, €240,- De meeste sessies zijn online.

Woon je in de buurt kan je er ook voor kiezen om samen te gaan wandelen. Lekker in de buitenlucht bezig zijn, zowel lichamelijk als mentaal. Het zal je goed doen.

Maak gerust gebruik van het Gratis inzicht gesprek.

Lid van Coach Circle, klik hier voor meer informatie.

Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.