menu

8 weekse groeps training

Tijdens de Mindfulness training leer je technieken om je hoofd er helemaal bij te houden. Dus minder malen in je hoofd en meer in het moment leven. Een stuk Boeddhistische psychologie zal niet ontbreken. Tijdens 8 wekelijkse bijeenkomsten van ruim 2 uur en elke dag thuis oefenen ga je ontdekken wat voor jouw werkt. De 8e bijeenkomst is de stilte dag. Deze dag duurt ongeveer 3 en half uur en na afloop koffie met gebak!. Alle oefeningen en meditaties welke je tijdens de training hebt geleerd worden nu in stilte gedaan. Na ongeveer 8 weken wordt er in onderling overleg een terugkom /ochtend/middag of avond gepland. De training is dan ook een absolute aanrader als je de kwaliteit van je leven wilt verbeteren. Het effect is, met betrekking tot veel klachten waaronder stress, dan ook wetenschappelijk bewezen en vastgesteld. Veel mensen denken dat mindfulness heel zweverig is. Als er één training heel "aards" is, dan is het wel mindfulness. Het houdt je letterlijk met beide voeten op de grond.

Elke bijeenkomst staat er een thema centraal. We gaan het hebben over de automatische piloot en ook over hoe het komt dat je steeds tegen dezelfde dingen(obstakels) aanloopt. Hoe het komt dat je zo vaak oordeelt over jezelf maar ook over een ander. Uiteindelijk zul je gaandeweg de training een stukje inzicht gaan ervaren in jouw situatie. Een Mindfulness training is een waardevol kado aan jezelf

Er start weer een groeps training op maandagavond 20 mei. Jouw investering is €399,-  Dit is inclusief een telefonische intake, het theorie e-boek, de audiobestanden en natuurlijk tijdens de bijeenkomsten een beker thee Kies je ervoor om al het studie materiaal per mail te ontvangen, krijg je een korting  van €40,-. Elke week ontvang je per mail een leuke reminder over mindfulness. Voorafgaand aan de training ontvang je ook nog eens het volledige e-boekje over Mindful Kaizen. Leuk om alvast in "the mood" te komen. Tijdens de training volg je het "officiële" 8 weekse programma (mbsr). Als extra komt er een stukje Boeddhistische psychologie aanbod wat zeker een meerwaarde aan de training geeft.

Het minimum aantal deelnemers voor de 8 weekse training is 6 en het maximum is 10. Ook zijn er mogelijkheden om de training privé te volgen of met z'n tweeën.  Alle trainingen worden gegeven in mijn eigen praktijkruimte in Wormer of in de yoga studio van Danielle Alofs.. De ruimte waar de training gegeven wordt is afhankelijk van het aantal deelnemers. Het is ook mogelijk om zelf met een groepje de training te volgen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wordt de training door jouw werkgever betaald of ben je z.z.p"er, dan komt er nog 21% b.t.w. bij. De training wordt over het algemeen niet vergoed door de zorgverzekering. Ook niet bij een aanvullend pakket.

Interesse in mindful yoga?  Neem een kijkje op www.yogabijdanielle.nl

Start datum / tijd
Locatie
Kosten
Beschikbaarheid
20 Mei 2019 19:00
Veerdijk 40 Wormer
€ 399,00
1/8

Vergoeding:
- Tegenwoordig zijn werkgevers steeds vaker bereid om de kosten (mee) te betalen. Het beperken of voorkomen van ziekteverzuim/arbeidsongeschiktheid levert het bedrijf immers voordeel op. Een  ziektedag kost een werkgever gemiddeld €350,- Informeer bij jouw eigen werkgever naar de mogelijkheden.
- Soms wordt een training vergoed via de PGB.
- Als ZZP'r is het mogelijk om de kosten van deze training op te voeren bij de belasting. Je dient zelf zo nodig navraag te doen bij jouw belastingadviseur.


Ook is het mogelijk om een Skype training te volgen.

Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.