menu

8 weekse groeps training/eigen houtje training.

Tijdens de Mindfulness training leer je technieken om je hoofd er helemaal bij te houden. Dus minder malen in je hoofd en meer in het moment leven. Een stuk Boeddhistische psychologie zal niet ontbreken. Tijdens 8 wekelijkse bijeenkomsten van ongeveer 2 en half uur en elke dag thuis oefenen ga je ontdekken wat voor jouw werkt. De 8e bijeenkomst is de stilte dag. Deze dag duurt ongeveer 4uur en na afloop koffie met gebak!. Alle oefeningen en meditaties welke je tijdens de training hebt geleerd worden nu in stilte gedaan De training is dan ook een absolute aanrader als je de kwaliteit van je leven wilt verbeteren. Het effect is, met betrekking tot veel klachten waaronder stress, dan ook wetenschappelijk bewezen en vastgesteld. Veel mensen denken dat mindfulness heel zweverig is. Als er één training heel "aards" is, dan is het wel mindfulness. Het houdt je letterlijk met beide voeten op de grond.

De 8 weekse zomertraining Mindfulness (binnenkort volgt meer informatie).

Vergoeding: Als je graag een training wilt volgen maar je vindt de kosten te hoog is het soms mogelijk om een gedeelte vergoed te krijgen:
- Tegenwoordig zijn werkgevers steeds vaker bereid om de kosten (mee) te betalen. Het beperken of voorkomen van ziekteverzuim/arbeidsongeschiktheid levert het bedrijf immers voordeel op. Een  ziektedag kost een werkgever gemiddeld €350,- Informeer bij jouw eigen werkgever naar de mogelijkheden.
- Soms wordt een training vergoed via de PGB.
- Als ZZP'r is het mogelijk om de kosten van deze training op te voeren bij de belasting. Je dient zelf zo nodig navraag te doen bij jouw belastingadviseur.
- Deze training wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.

Zie ook individuele training en het VIP arrangement.

Start datum / tijd
Locatie
Kosten
Beschikbaarheid

De kosten voor de 8 weekse training zijn € 325,- Dit is inclusief alle audiobestanden, waarop alle oefeningen uit deze training vermeld staan met; de bodyscan, yoga-oefeningen en diverse zit en ligmeditaties. Ook krijg je een uitgebreid werk/theorieboek( dit is een E.boek) uitgereikt, zodat je de stof nog eens op je gemak kunt na lezen.  Een telefonisch intake of oriënterend gesprek, van ongeveer 20 minuten, behoort tot de mogelijkheden.

Gedurende 8 weken ga je op een ontspannen manier aan de gang met verschillende thema’s oa:  Automatische gedachten - Omgaan met obstakels – Ademhaling - Leven in het hier en nu – Acceptatie - Hoe ga ik beter om met stress - Hoe zorg ik goed voor mijzelf – Toepassen wat je hebt geleerd.

Het minimum aantal deelnemers voor de 8 weekse training is 3 en het maximum is 10. Ook zijn er mogelijkheden om de training privé te volgen of met z'n tweeën.  Alle trainingen worden gegeven in mijn eigen praktijkruimte in Wormer of op een locatie in Zaanstad. De ruimte waar de training gegeven wordt is afhankelijk van het aantal deelnemers. Het is ook mogelijk om zelf met een groepje de training te volgen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Vanaf december 2017 is het mogelijk om de training helemaal op "je eigen houtje" te volgen.
Je krijgt het studieboek + de audiobestanden, per mail opgestuurd.
Tijdens deze 8 weken maken we 2 telefonische afspraken voor een stukje coaching en het stellen van vragen. Deze gesprekken duren ongeveer 20 minuten. Kosten €99,-

Steeds meer bedrijven betalen een gedeelte en soms zelfs geheel, de kosten van een training. Als jouw werkgever de training betaald komt er nog 21% b.t.w. bij.
Informeer eens naar de mogelijkheden.

Ook is het mogelijk om een Skype training te volgen.

Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.