menu

8 weekse groeps training

Stel je eens een leven voor met minder stress. Stel je eens een leven voor waarin jij de touwtjes in handen hebt. En dat de touwtjes niet met jou aan de haal gaan. En stel je dan een leven voor met mindfulness i.p.v zonder.

Tijdens de Mindfulness training leer je technieken om je hoofd er helemaal bij te houden. Dus minder malen in je hoofd en meer in het moment leven. Een stuk Boeddhistische psychologie zal niet ontbreken. Tijdens 8 wekelijkse bijeenkomsten van ruim 2 uur en elke dag thuis oefenen ga je ontdekken wat voor jouw werkt. De 8e bijeenkomst is de stilte dag. Deze dag duurt ongeveer 3 en half uur en na afloop koffie met gebak!. Alle oefeningen en meditaties welke je tijdens de training hebt geleerd worden nu in stilte gedaan. Na ongeveer 8 weken wordt er in onderling overleg een terugkom /ochtend/middag of avond gepland. De training is dan ook een absolute aanrader als je de kwaliteit van je leven wilt verbeteren. Het effect is, met betrekking tot veel klachten waaronder stress, dan ook wetenschappelijk bewezen en vastgesteld. Veel mensen denken dat mindfulness heel zweverig is. Als er één training heel "aards" is, dan is het wel mindfulness. Het houdt je letterlijk met beide voeten op de grond.
Elke bijeenkomst staat er een thema centraal. We gaan het hebben over de automatische piloot en ook over hoe het komt dat je steeds tegen dezelfde dingen(obstakels) aanloopt. Hoe het komt dat je zo vaak oordeelt over jezelf maar ook over een ander. Uiteindelijk zul je gaandeweg de training een stukje inzicht gaan ervaren in jouw situatie. Een Mindfulness training is een waardevol kado aan jezelf
Maandagavond 17 juni start de 8 weekse mindfulness zomertraining. Voorafgaand aan de training ontvang je het volledige e-boekje over Mindful Kaizen. Leuk om alvast in "the mood" te komen. Tijdens de training volg je het "officiële" 8 weekse programma (mbsr). Als extra komt er een stukje Boeddhistische psychologie aanbod wat zeker een meerwaarde aan de training geeft. Gedurende de training ontvang je elke week een reminder over mindfulness. 6 weken na het afronden van de training wordt er nog een terugkom avond gepland.
Het minimum aantal deelnemers voor de 8 weekse training is 6 en het maximum is 10. Ook zijn er mogelijkheden om de training privé te volgen of met z'n tweeën.  Alle trainingen worden gegeven in mijn eigen praktijkruimte in Wormer of in de yoga studio van Danielle Alofs.. De ruimte waar de training gegeven wordt is afhankelijk van het aantal deelnemers. Het is ook mogelijk om zelf met een groepje de training te volgen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.
Jouw investering voor het totale 8 weekse mindfulness pakket is €399,- Kies je ervoor om het cursus materiaal per mail te ontvangen. Dan ontvang je een éénmalige korting van €40,-

Wordt de training door jouw werkgever betaald of ben je z.z.p"er, dan komt er nog 21% b.t.w. bij.
Na een training kun je ervoor kiezen het Mindfulness ABC online programma te doen van Marisa Garau van Growing Mindfulness.
Het
Growing Mindfulness ABC is een unieke email-service waarmee je 6 maanden lang inspiratie en advies ontvangt dankzij:
26 waardevolle mindfulness-inzichten.
Praktische oefeningen-voor-elke-dag, die geen extra tijd kosten.
Elke email biedt een verdiepingsartikel.
Eenvoudig toe te passen tips zonder meditaties.
Na afloop krijg je een mooi vormgegeven ABC-bewaarboekje in PDF-vorm.
26 weken lang ga je toepassen wat je hebt geleerd tijdens de training, zo blijf je lekker in de mindful flow.

Vul de kortingscode  MirjamABC  in, en je ontvangt een extra korting van €10,- korting op het bedrag van €49,- De korting vul je tijdens het betaalproces in.
Het Mindfulness ABC


Start datum / tijd
Locatie
Kosten
Beschikbaarheid
17 Jun 2019 19:00
Veerdijk 40 Wormer
€ 399,00
1/8

Vergoeding:
- Tegenwoordig zijn werkgevers steeds vaker bereid om de kosten (mee) te betalen. Het beperken of voorkomen van ziekteverzuim/arbeidsongeschiktheid levert het bedrijf immers voordeel op. Een  ziektedag kost een werkgever gemiddeld €350,- Informeer bij jouw eigen werkgever naar de mogelijkheden.
- Soms wordt een training vergoed via de PGB.
- Als ZZP'r is het mogelijk om de kosten van deze training op te voeren bij de belasting. Je dient zelf zo nodig navraag te doen bij jouw belastingadviseur.


Ook is het mogelijk om een Skype training te volgen.

Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.