menu

Stoelyoga

Stoelyoga:

Mensen hebben een beter leven als ze lichamelijk en geestelijk fit zijn. Dan zijn ze ontspannen, levenslustig en vol energie. Jammer genoeg is dat niet altijd het geval. Soms schiet de lichamelijke conditie tekort, vanwege onvoldoende beweging of een fysieke beperking. Soms hebben mensen juist te veel aan hun hoofd, wat tot spanningen leidt. En vaak is het een combinatie.

Er zijn veel manieren om aan je conditie te werken. Stoelyoga is laagdrempelig en heeft tegelijk een positief effect op lichaam en geest. Yoga maakt spieren en gewrichten soepeler, bevordert de motoriek en de concentratie, en neemt spanningen weg. Maar niet iedereen heeft de mogelijkheid om yoga op de mat te beoefenen. Voor die mensen is Stoelyoga ideaal: gewoon yoga op een stoel. Het is door iedereen te beoefenen, overal en altijd. En al zijn de bewegingen maar klein, de positieve effecten zijn groot. Dat is de kracht van Stoelyoga. (tekst website van Stoelyoga Nederland en Vlaanderen).

Mirjam Everhard eigenaar van Mindfulness in de Zaanstreek geeft stoelyoga(dans) lessen op locaties in de Zaanstreek. Dit kan wekelijks maar ook maandelijks. Neem gerust contact op voor meer informatie. Samen kijken we naar mogelijkheden. Uiteraard is een kennismakings-gesprek kosteloos.

Bedrijfs stoelyoga is razend populair aan het worden. Heb jij als bedrijf interesse voor jouw medewerkers en ook voor jezelf? Neem gerust contact op. Graag stuur ik je een vrijblijvende offerte toe. Ook kom ik persoonlijk langs, samen kijken we naar de mogelijkheden die binnen jouw bedrijf passen. Kies voor: Elke week een 20 minuten break! 


Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.