menu

Nieuw

Mindfulness voor drukke ondernemers.

Hoe komt het toch dat je het zo druk hebt met gedachtes die er eigenlijk helemaal niet toe doen. Hoe komt het toch dat jij als ondernemer alle ballen in de lucht moet houden, zowel thuis als op je werk en ook nog eens in je sociale leven?  Hoe komt het toch dat bijna iedereen die je kent, inclusief jezelf, het altijd maar druk heeft? De samenleving krijgt daar vaak de schuld van. "We leven nu eenmaal in een hectische tijd". Maar is dat wel zo? Klopt dat wel? Is er iets wat dit in twijfel kan trekken?

Tijdens 4 bijeenkomsten van ongeveer 2 uur per keer, ga je meer inzicht krijgen in jouw situatie. De bijeenkomsten zijn praktisch en er wordt veel geoefend. Ervaringen worden gedeeld en gaandeweg zul je een positieve verandering gaan opmerken bij jezelf. Druk druk druk................... zal minder aanwezig zijn. Ontspanning, rust en plezier komen omhoog borrelen. Voor aanvullende informatie zie Cursussen.

Je kunt ook kiezen voor een individuele ontspannings ochtend of middag van 2,5u.
We starten met een gesprek over hoe jij stress ervaart en waar je tegen aanloopt in jouw leven, daarna volgen er een aantal meditaties en als laatste droom je weg bij een ontspanningsmassage van 55 minuten. Na afloop drinken we koffie/thee met iets lekkers. Bovendien ontvang je mijn e-boekje over Mindful Kaizen kado. Jouw bijdrage is €99,- (excl. b.t.w.)

Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.