menu

Retraite

RETRAITE WEEKEND VAN 12 TM 14 APRIL 2019.

Vanaf 12 tm 14 april organiseer ik een geweldig retraite weekend op basis van mindfulness. Het thema zal zijn: Rust en ontspanning. In deze vaak hectische tijd is het heerlijk om eens een aantal dagen voor jezelf te nemen. Tijdens dit weekend dompel je je onder in rust, ontspanning en niets doen. De prachtige villa waar je verblijft is een veilige plek waar je echt thuis bent. Niets moet, alles mag. Er is een vast programma en er is uiteraard ruim voldoende tijd om zelf een wandeling te maken een boek te lezen of lekker te relaxen in de jacuzzi.

Voor de inwendige mens wordt uiteraard gezorgd. De maaltijden zijn eenvoudig, gezond en worden met liefde bereid. Het enige wat jij verder nog hoeft te doen is lekker genieten van het eten en na afloop je bordje en het bestek in de vaatwasser te zetten. Gezien het karakter van de retraite gebruiken we geen alcohol. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. Het minimum aantal is 8.

Het is geen stilte retraite maar er zullen wel momenten van stilte zijn. B.v. tijdens de maaltijden.

Wat kun je verder verwachten: Meditatie, een stukje yoga, een korte workshop leer mindful masseren en we gaan symbool tekenen, met een verrassend resultaat. En nog meer...................

De kosten voor dit all inclusieve weekend zijn €319,- p.p. Inclusief opgemaakte bedden bij aankomst.
Ben je z.z.p’er of betaald jouw werkgever de retraite, dan komt er nog 21% btw bij.
Er zijn geen 1 persoonskamers. Je slaapt dus met z'n tweeën op een kamer, wel in aparte bedden natuurlijk.

De prachtige 12 persoonsvilla, waar we het weekend te gast zijn, staat in Zeewolde, op een kleinschalig park aan de rand van een groot bos. Heb je interesse of wil je meer informatie, vul het contactformulier onderaan de pagina in of neem telefonisch contact met mij op: 06 33974545.

Er wordt aangeraden om na reservering en betaling een annuleringsverzekering af te sluiten.
Er zijn nog 8 plaatsen beschikbaar.

Neem gerust een kijkje op Villa Flevo voor een leuke eerste indruk.
Villa Flevo-Villa Verde


Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.