menu

Karma Kickstart Mindfulness E-Cursus

Sinds kort is het mogelijk om een Mindfulness E-Cursus te volgen tegen een zeer aantrekkelijk bedrag! De Karma Kickstart cursus is ontwikkeld door Marisa Garau. Marisa is een fervent aanhangster van Mindfulness. Ze is schrijfster van diverse Mindfulness boeken. Zowel in binnen als in het buitenland zijn dit bestsellers.

De oefeningen van haar digitale Karma Kickstart cursus helpen je om rustig en evenwichtig te blijven midden in de hectiek van het leven. De Karma Kickstart cursus past zich aan aan jouw dagritme. De 20 oefeningen zijn makkelijk in te zetten en hebben een positief effect op je emotionele staat en creeëren al binnen een week een algeheel gevoel van welzijn. Omdat de oefeningen toe te passen zijn op alle daagse gewoontes - taken die je dus toch al op een dag volbrengt - hoef je er geen tijd voor vrij te maken. Je oefent gewoon terwijl je de vaste dingen van de dag doet.

De Karma Kickstart E-Cursus is ideaal voor mensen die kennis willen maken met Mindfulness. Maar ook voor mensen die de 8 weekse training hebben gevolgd en graag door willen gaan met hun Mindful leven. Je gebruikt het dan als naslagwerk. Inmiddels hebben al duizenden mensen haar E-Cursus gevolgd en zijn allemaal enthousiast over de eenvoudige maar zeer effectieve aanpak.

Deze cursus bestaat uit: De E-Cursus Karma Kickstart, een Karma Kickstart werkboek en een Reminder service. En dit alles voor slechts €49,70. Als je deze cursus via mij besteld krijg je een code waarbij je het Digitale 10 houdingen Mindfulness boekje t.w.v. €9,95 gratis ontvangt en bovendien ontvang je maar liefst €10,- korting op de Karma Kickstart E-Cursus. Je hebt niets te verliezen, behalve je stress!

Laat mij weten als je interesse hebt en ik stuur je aanvullende informatie + de kortingscode zo snel mogelijk per mail toe.

Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.