menu

MINDFULNESS VOOR DRUKKE ONDERNEMERS

MINDFULNESS VOOR DRUKKE ONDERNEMERS.

Start datum / tijd
Locatie
Kosten
Beschikbaarheid
13 Apr 2019 9:30
In de Zaanstreek
€ 239,00
0/10

Hoe komt het toch dat je het zo druk hebt met gedachtes die er eigenlijk helemaal niet toe doen. Hoe komt het toch dat jij als ondernemer alle ballen in de lucht moet houden, zowel thuis als op je werk en ook nog eens in je sociale leven?  Hoe komt het toch dat bijna iedereen die je kent, inclusief jezelf, het altijd maar druk hebt? De samenleving krijgt daar vaak de schuld van. "We leven nu eenmaal in een hectische tijd". Maar is dat wel zo? Klopt dat wel? Is er iets wat dit in twijfel kan trekken?

Tijdens 4 bijeenkomsten van ongeveer 2 uur per keer, ga je meer inzicht krijgen in jouw situatie. De bijeenkomsten zijn praktisch en er wordt veel geoefend. Ervaringen worden gedeeld en gaandeweg zul je een positieve verandering gaan opmerken bij jezelf. Druk druk druk................... zal minder aanwezig zijn. Ontspanning, rust en plezier komen omhoog borrelen.
Je krijgt na iedere bijeenkomst de theorie per mail opgestuurd. Hier zitten ook thuiswerk opdrachten bij. Deze kosten tijd maar zullen je uiteindelijk iets moois gaan opleveren. Zie het als een waardevolle investering in jezelf.

De kosten voor deze 4x zijn €239,-  dit is exclusief b.t.w. Doorgang vindt plaats bij minimaal 6 aanmeldingen. Het maximum is 10 deelnemers.  Locatie: in de Zaanstreek.

Data's en tijden: 13 en 27 april, 11 en 25 mei van 09:30u - 11:45u.

Komen jou de data's niet uit, dan kun je voor een ontspannings ochtend of middag van 2,5u. kiezen.
We starten met een gesprek over hoe jij stress ervaart en waar je tegen aanloopt in jouw leven, daarna volgen er een aantal meditaties en als laatste kun je wegdromen bij een ontspanningsmassage van 55 minuten op de verwarmde massagetafel. Na afloop drinken we koffie/thee met iets lekkers. Je ontvangt bovendien mijn e-boekje over Mindful Kaizen kado.
Jouw bijdrage is €99,- (excl. b.t.w.) 

Contact opnemen?
Voor al uw vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met +316 33 97 45 45
Via ons contact formulier kunt u ons ook eenvoudig een email sturen
Wij zijn ook op afspraak via Skypebereikbaar.