menu

MINDFUL KAIZEN

30 Sep 2016

Trots ben ik op mijn 2 e.boekjes over Mindful Kaizen. Uiteraard is daar een lang, niet altijd Mindful proces aan vooraf gegaan.
Een proces met hobbels, bobbels, geduld en voor al met humor. Dat is belangrijk om te kunnen relativeren.

Trots ben ik op mijn 2 e.boekjes over Mindful Kaizen.
Uiteraard is daar een lang, niet altijd mindful, proces aan vooraf gegaan.
Als kind op de basisschool was het enige waar ik altijd echt goede cijfers voor had; het schrijven van een opstel. Heerlijk vond ik het. De letters vloeiden als het ware uit mijn pen en tijd bestond op dat moment niet meer.
Ooit heb ik, als 10 jarige, eens een prijsje gewonnen met een verhaal voor een kinderblad. Beretrots natuurlijk.
Later op de Mavo won ik tijdens een typeles, ook nog eens een knetter grote verkade reep, voor van het aller leukste verhaal van de klas. De lunchtrommel met zorgvuldig gesmeerde boterhammen bleef die dag dicht.

Zoals ik in deel 1 van Mindful Kaizen al schreef, bleef de wens om te schrijven aanwezig. Door het leven zelf is het er niet van gekomen.
Uiteindelijk na meer dan 40 jaar namen de schrijfkriebels weer in alle hevigheid toe. Ik heb zelfs nog een poging ondernomen om via het LOI een schrijfcursus te volgen. Jammer genoeg werd ik onjuist voorgelicht en schreef mij in voor een cursus die mij cru gezegd, achteraf, geen bal interesseerde. In mijn ogen leek het erg op literatuur geschiedenis. Dit was toch echt een eis om de aanvullende cursussen, die ik op het oog had, te volgen. Ik wilde gewoon wat tools om lekker te kunnen schrijven. Na een paar maanden met heel veel tegenzin en flink overleg met mijzelf, besloot ik om te stoppen. Ik wilde gewoon lekker ontspannen schrijven, zonder literatuur geschiedenis en andere normen en waarden die nodig zijn om een verhaal of boek te schrijven.

En nu is het er toch van gekomen. 2 e.boekjes over Mindful Kaizen liggen te wachten op jou. Geen moeilijke woorden, of hoogdravende teksten maar boekjes met simpele tips en weetjes over Mindfulness.
Geweldig om 2 van mijn passies te  combineren. Het 1e deel is gratis te downloaden via de website. Het 2e deel kun je voor een klein bedragje kopen.

Het is een goed gevoel om langzaam toe te werken naar een doel. Genieten van elke stap. Want iedere stap naar je doel, is ook een doel. En wat ik daar mee bedoel lees je in Mindful Kaizen.

Individueel

Liever niet in een groep? Volg dan het 8 weekse programma individueel, geheel aangepast op jouw wensen.

Alleen op aanvraag

Lees verder

Trainingen

De training is gebaseerd op het werk van Jon Kabat Zinn. Het mooie van Mindfulness is, dat het gericht is op het dagelijkse leven. Het is ieder moment toepasbaar.

Eerstvolgende start op: 7 Jan 2019 07:00 Lees verder

Cursussen

Deze 4 weekse cursus leert jouw de basis beginselen van Mindfulness. Laat je verrassen door het effect van deze cursus. En ervaar de ontspanning.

Eerstvolgende start op: Lees verder

Workshops

De workshops zijn bedoeld als kennismaking. Aan de hand van meditatie en verschillende oefeningen maak je op een leuke manier kennis met Mindfulness.

Eerstvolgende start op: Lees verder